Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw en kinderen gewond in Nieuw-Namen

Toegevoegd: 16-05-2016, 16.37 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - Bij een verkeersongeval in Nieuw-Namen zijn maandagmiddag zeker drie personen gewond geraakt. Het gaat om een Belgische vrouw en twee kinderen.


Het ongeluk gebeurde rond 14.35 uur vlakbij de grens met België. Op de kruising van de Kieldrechtse Molenstraat en de Woestijnestraat kwamen twee Belgische personenauto's met elkaar in botsing. Eén van de auto's kwam op zijn kop tot stilstand, de ander reed tegen een afgedekte hoop grond.

Er kwamen drie ambulanceteams ter plaatse om zich over de betrokkenen te ontfermen. Drie personen zouden met spoed per ambulance zijn afgevoerd. Volgens de politie klaagden de betrokkenen over nekklachten. Hoe erg zij er precies aan toe waren is niet bekend.

Vanwege het ongeluk was één rijstrook van de Woestijnestraat lange tijd afgesloten. Het verkeer kon om beurten langs het ongeluk rijden. De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek uitgevoerd. Rond 16.30 uur kon gestart worden met de bergingswerkzaamheden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren