Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 157 km

Politie zet drones in voor 3D-visualisaties

Toegevoegd: 17-05-2016, 14.42 uur
Foto 19 van 30

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (19-5-2016 om 12:32)
@Zeeuw: ik woon in de Polder, liever doen ze het bij jou.
Franky (17-5-2016 om 21:36)
Drones worden al langer gebruikt door de politie, AT's en OT's maken hier al enige tijd gebruik van. Misschien kunnen we de beelden van Brussel nog herinneren, daar werd de welbekende terrorist Abdeslam eerst visueel in beeld gebracht door een drone en vervolgens aangehouden. Maar deze pilot gaat iets verder, dit gaat om het in plaats brengen van een PD, zeker interessant voor FO. Drones zijn prima, ik ben zelf wel sceptisch tegen het feit als ze drones gaan bewapenen, dit kan en ze bestaan al. Ik denk dat het niet lang gaat duren voordat ze bewapende drones gaan inzetten.
Rene (17-5-2016 om 16:37)
@Zeeuw, ga je dat ook zeggen als er echt iets aan de hand is? De instanties zullen toch eerst moeten trainen met dat nieuwe spul, en wat is er realistischer dan trainen in een "echte" omgeving? En als ze het wel van te voren hadden aangegeven, dan was de heli opeens minder storend?
Dre (17-5-2016 om 16:23)
Weet je wat ook vervelend is? Altijd die zeik reacties.
Zeeuw (17-5-2016 om 15:00)
Wel fijn dat ze zoiets niet even van te voren aankondigen. 4uur, bijna onafgebroken een heli die erg laag rondjes vliegt over je werkplek begint zeer hinderlijk te worden. Wat mij betreft doen ze zoiets de volgende keer lekker ergens in de polder waar niemand er last van heeft....
Cookie-instellingen beheren