Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Beenbreuk na aanrijding in Vlissingen

Toegevoegd: 01-10-2004, 22.20 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Vrijdagmiddag rond 12.30 uur vond er op de President Rooseveltlaan in Vlissingen een aanrijding plaats tussen een personenauto met aanhangwagen en een bromfiets.

De 32-jarige bestuurder van de personenauto met aanhangwagen uit Vlissingen reed over de President Rooseveltlaan komende uit de richting van de Nieuwe Vlissingseweg. Op de kruising met de Jan Vermeerlaan wilde hij linksaf slaan.

De auto van de man stond al in de Jan Vermeerlaan maar de aanhangwagen stond nog op de rijbaan voor tegemoet komend verkeer op de President Rooseveltlaan. De 28-jarige bromfietser uit Vlissingen, die vanuit dezelfde richting kwam aanrijden, kon niet meer op tijd tot stilstand komen en botste tegen de aanhangwagen.

De man werd met (vermoedelijk) een beenbreuk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren