Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 298 km

Man aangehouden na mishandelen ex

Toegevoegd: 19-05-2016, 10.30 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 20-jarige Middelburger is woensdagmiddag aangehouden omdat hij zijn ex-vriendin zou hebben mishandeld. Ook zou hij een speaker hebben vernield.


De politie kreeg de melding van de mishandeling dinsdag rond 15.00 uur binnen. Het slachtoffer, dat zich in een woning bevond, had enige tijd een relatie gehad met de verdachte. "Door verschillende omstandigheden waren de spanningen tussen de twee opgelopen. Dit ontaardde dinsdag in een ruzie waarbij de verdachte het slachtoffer bij de keel gegrepen zou hebben", aldus de politie.

De verdachte had na het voorval zelf de woning verlaten maar het slachtoffer was erg bang dat het de situatie zou escaleren en belde daarom de politie. Na overleg met justitie is de verdachte woensdag door de politie aangehouden. Nadat zijn verklaring was opgenomen is de zaak tegen de verdachte vooralsnog geseponeerd. Hij moet zich wel melden bij hulpverlenende instanties.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (20-5-2016 om 06:49)
Wat gemeen na een verbroken relatie je ex-vriendin zo af te tuigen en zelfs bij der keel te grijpen wat ben jij een gemene kerel van 20 jaar
annie (19-5-2016 om 21:56)
ik snap iets niet, eerst vliegen de zogenaamde vonken er vanaf in bed, enz... en daarna kunnen ze mekaar niet luchten en zien, dat is normaal tegenwoordig, ik kan niet begrijpen waarom men niet normaal uitelkaar kan gaan.zonder mekaar de tent uit te vechten zo vermoeiend...
Maakt niet uit (19-5-2016 om 14:51)
Sterkte!!
Cookie-instellingen beheren