Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 45 km

Verwarde man Duunmede Middelburg

Toegevoegd: 19-05-2016, 11.35 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een verwarde man heeft vannacht in de Duunmede in Middelburg voor overlast gezorgd. De man, volgens de politie een bewoner van de straat, had hele nacht lopen spoken en daarmee voor overlast gezorgd.


De politie kreeg woensdag rond 21.45 uur voor het eerst een melding binnen over man. "Hij zou toen staan te gillen in zijn tuin. Agenten constateerden zelf geen overlast en zijn na een kort gesprek met de man weer verder gegaan", aldus de politie.

Rond 01.25 uur kreeg de politie opnieuw een melding over de man. Ook deze keer kon de politie de man echter niet op heterdaad betrappen. Dit keer deed de man ook de deur niet meer open voor de agenten. 

Ongeveer een uur later was het opnieuw raak. Om te voorkomen de man de politie op zou merken en opnieuw zou stoppen met gillen parkeerden de agenten hun auto ergens in de buurt en gingen zij lopend naar de Duunmede. "Ook deze keer was het echter weer stil en konden we niets doen", zo zegt de politie.

De laatste meldingen waren kort achter elkaar rond 07.40 en 08.25 uur. "De man zou in een psychose op balkon staan en uiteindelijk de straat op zijn gelopen. Met verschillende eenheden werd de omgeving afgezet. De man werd aangetroffen en meegenomen naar het bureau. Er zal overleg gepleegd worden met hulpverlenende instanties", zo laat een woordvoerder weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (20-5-2016 om 21:49)
@Wim, helaas heeft hij een koopwoning en zelfs de burgemeester kreeg hem niet uit zijn huis...dus helaas moet hij eerst weer een paar keer opgepakt worden en dan gaat hij weer een paar maanden achter slot en grendel...
wim (20-5-2016 om 06:43)
Ik denk de man veel vroeger hadden mee moeten nemen zon persoon kan toch niet zelfstandig wonen gezien de overlast die hij bezorgde de man moet behandeld worden
Johan (19-5-2016 om 22:05)
Eenheden waren in de Grootmede waar hij ook aan het schreeuwen was naar de politie dat hij toch niets had gedaan.. Die man is al ruim 2 jaar helemaal geflipt en nu net 6 weken uit de bajes....arme buren, het is vreselijk!
Cerebrus (19-5-2016 om 20:20)
En daar moeten ze dan 10 keer voor terugkomen. Lekker efficiënt.
Heidi van den Heuvel (19-5-2016 om 19:44)
Met verschillende eenheden werd de omgeving afgezet????? Ik heb de laatste melding gedaan maar geen eenheid zien verschijnen hier op de Duunmede...
Pipo (19-5-2016 om 12:42)
Deze man terroriseert al 2 jaar lang de buurt!!! Emergis vindt deze man nog niet gek genoeg?! Waar is de psych. hulpverlening mee bezig? De buren van deze man mogen dus wel knettergek worden? Deze man moet onder dwangverpleging behandeld worden en verdwijnen uit de buurt, hij heeft al veel te veel kapot gemaakt!!!
Cookie-instellingen beheren