Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte: Gijzeling ex is gelogen

Toegevoegd: 20-05-2016, 19.34 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 25-jarige Vlissinger A. D. die inmiddels al 166 dagen in voorarrest heeft gezeten, hoeft van de officier van justitie niet meer terug naar de cel. D. wordt ervan verdacht vorig jaar medio augustus zijn ex-vriendin in zijn kamer te hebben gegijzeld. Ook zou hij haar en haar familie plus haar werkgever en zijn personeel telefonisch hebben bedreigd.


Op de bewuste dag in augustus waren de twee weer eens bij elkaar en hadden ze het volgens D. prima naar hun zin. Totdat hij op haar telefoontoestel een foto van haar vorige vriend zag en van haar eiste dat hij haar gsm mocht controleren op nog meer foto's. Dat weigerde ze en er ontstond de nodige onenigheid.

De vrouw belde familieleden en liet luidkeels blijken dat ze door D. was gegijzeld en dat hij had gedreigd haar iets aan te doen. Toen uiteindelijk de politie arriveerde deed de ex-vriendin zelf de deur open en bleek uit niets dat er daadwerkelijk een gijzeling had plaatsgevonden.

Volgens D. was er ook helemaal geen gijzeling geweest en ging de deur van zijn kamer altijd op slot. Ook van bedreigingen aan wiens adres dan ook zei hij niets te weten. De officier gaf vandaag aan te vinden dat de Vlissinger inmiddels al voldoende is gestraft. Wel zou hij nog 194 dagen voorwaardelijk opgelegd moeten krijgen.

Uitspraak over twee weken. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Prater (21-5-2016 om 01:35)
Ervan uitgaande dat jullie er beiden niet bij waren is jullie reactie wel erg eenzijdig.. De verslaggeving zal ongetwijfeld jullie beeld wat gekleurd hebben. Het internet staat ook vol met verhalen waarbij wel degelijk sprake was van vrijheidsberoving en mishandeling. Een sleutel in een slot steken is seconde werk zeker als de politie voor de deur staat. Dat er een rechtzaak is en er getuigen zijn lijkt mijns inziens genoeg bewijs dat er wel degelijk iets gebeurt is. Ik kan alleen maar hopen dat de dame besluit dat het haar ex moet blijven. Hier worden beide niet beter van.
Vlissinger (20-5-2016 om 23:07)
Het Internet staat vol met verhalen zoals deze. Narcisten staan er bekend om dat ze zichzelf verwonden om te kunnen zeggen dat ze in elkaar geslagen zijn door hun partner of dat ze gegijzelf en mishandeld zijn. Een buurman die ik ken heeft ook gezeten door een narcistische vrouw terwijl hij onschuldig was. Op het begin zijn ze zo lief en charmant maar op den duur verlies je jezelf als je hun manipulaties niet doorziet. Zo gek zijn ze. Ze worden gevaarlijk als ze erachter komen dat je hun ware kent zoals deze man heeft ondervonden.
Henk (20-5-2016 om 21:36)
lekker stelletje, luidkeels....als er een derde is, vraag het om problemen, is of het 1 of de ander...zouden je buren maar zijn....met al dat gebler waar je niks mee te maken hebt.
Cookie-instellingen beheren