Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk in Vlissingen

Toegevoegd: 20-05-2016, 23.40 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een aanrijding in Vlissingen is vrijdagavond iemand gewond geraakt. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.


Rond 22.25 uur kwam de bestuurder van een snorscooter op de De Willem Ruysstraat in botsing met een personenauto. De beide voertuigen raakten beschadigd en de scooterrijder raakte gewond.

Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd. De politie heeft de snorscooter afgevoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (21-5-2016 om 06:10)
Tja, eerlijk gezegd sta ik er niet van te kijken dat dit gebeurt is. Ter plekke is het niet bepaald overzichtelijk. Kom je met de auto van de parkeerplaats af en kijk je naar links, dan moet je een eind naar voren rijden om voorbij de machinafabriek te kunnen kijken. Dan sta je dus al op het fietspad. Overigens is de bestuurder van de auto in dezen fout, van die kant zoals op de foto te zien is, mag je de parkeerplaats niet eens verlaten. Om het parkeerterrein te verlaten moet je eerst richting Timmerfabriek rijden, over de parkeerplaats, en deze daar pas verlaten. Op de parkeerplaats geld éénrichtingsverkeer.
Cookie-instellingen beheren