Weerbericht:
Wisselend bewolkt en soms wat lichte (mot)regen. Vanmiddag veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Gewonden bij felle brand Oost-Souburg

Toegevoegd: 21-05-2016, 01.17 uur
Foto 3 van 20

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gea (21-5-2016 om 19:56)
Klasse, wat de brandweer heeft gedaan, het zal je huisdier / en maar zijn. Ik zelf heb ook een katje van 2 jaar, ik moet er niet aan denken, dat zoiets met hem zal kunnen gebeuren.
Bewoner Vlissingsestraat (21-5-2016 om 16:21)
Gelukkig geen zwaargewonden of erger, had anders kunnen zijn. Bedoel hiermee de parkeer problematiek op dat punt in de Vlissingsestraat. Een bluswagen stond voor de woning de tweede bluswagen kon deze niet bereiken daar een ster van een automobilist aan het begin van de Putwijkstraat zijn voertuig langs de gele streep en een goeie 30 cm van de stoeprand had geparkeerd waardoor het blusvoertuig niet door kon rijden en niet ter plaatse kon komen.
jaapv (21-5-2016 om 15:59)
Schokkend dat je steeds vaker leest dat er mensen gewond raken of dood gaan door brand. het lijkt ook wel dat brand steeds vaker voorkomt en dat wat er gebeurt ook veel heftiger is dan vroeger. Heeft dat ook te maken met verlengde aanrijtijden? Om dat én de norm is opgerekt én er overal zo veel verkeersmaatregelen zijn genomen dat de brandweer er niet snel meer kan komen?
Renata (21-5-2016 om 03:21)
Voor mens en dier. Top!
Cookie-instellingen beheren