Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer haalt kat uit boom

Toegevoegd: 21-05-2016, 16.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De brandweer heeft zaterdagmorgen met een ladderwagen een kat uit een boom gehaald in Middelburg.


Rond 11.30 uur rukte de ladderwagen uit naar De Driehoek. In een boom zat al enige tijd een jonge kat die er niet meer uit durfde.

Een brandweerman is met behulp van de ladderwagen de boom in gegaan om het bange diertje eruit te halen. In de armen van de brandweerman kwam het katje veilig naar beneden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (23-5-2016 om 14:02)
20 miljoen uitgeven voor een grasveldje, daar lullen we niet over. Maar een bang katje uit de boom halen, dan gaan we over de kosten zeiken. Vreemde mensen soms...
fred (22-5-2016 om 11:45)
mensen, zie het als een oefening , en tegelijk een goede daad . Meestal vrijwilligerswerk. En kost het wel iets ? er wordt door de gemeenten wel meer geld over de balk gegooid voor allerlei onzin, en daar hoor je niemand over
zeeuw (21-5-2016 om 19:59)
en wie betaald weer de kosten , het zal wel weer de gemeenschap zijn, want de baasjes hebben geen geld zoals gewoonlijk
Gea (21-5-2016 om 19:54)
Wat een dappere daad, ik, als kattenliefhebber [ zelf heb ik ook een katje van 2 jaar ] De katjes klimmem meestal in bomen als ze iets zien, maar eruit komen, tja, dat is een ander verhaal, fijn, dat er dan een brandweer is.
Kattenvrouwtje (21-5-2016 om 18:01)
Goed zo brandweer!
Cookie-instellingen beheren