Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto bijna te water A58 Nieuwland

Toegevoegd: 22-05-2016, 10.50 uur
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.
© Foto: Ricardo Kievit
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een personenauto is zondagochtend van de weg geraakt bij de A58 ter hoogte van Nieuw en Sint Joosland.


De bestuurder van het voertuig was vanaf de N57 gekomen en wilde richting Goes rijden toen hij in een bocht de macht over het stuur verloor. Het voertuig reed van het talud en belandde met de voorzijde in het water van een vijver.

De ambulancedienst werd opgeroepen maar geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
annie (22-5-2016 om 11:04)
Haastige spoed maakt zelden goed.
Ik (22-5-2016 om 11:02)
Weer eentje die waarschijnlijk een stuk boven de adviessnelheid zat. En voor degenen die zeggen dat de weg niet goed is: Zelf niet meer rijden dan want dan kan je nog een berg problemen tegenkomen. Probeer de bocht maar eens met 60 te nemen zoals geadviseerd wordt; geen enkel probleem. En 80 km/u kan ook nog wel.
Cookie-instellingen beheren