Weerbericht:
Overdag grijs en af en toe (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto bijna te water A58 Nieuwland

Toegevoegd: 22-05-2016, 10.50 uur
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.
Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.
© Foto: Ricardo Kievit
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een personenauto is zondagochtend van de weg geraakt bij de A58 ter hoogte van Nieuw en Sint Joosland.

De bestuurder van het voertuig was vanaf de N57 gekomen en wilde richting Goes rijden toen hij in een bocht de macht over het stuur verloor. Het voertuig reed van het talud en belandde met de voorzijde in het water van een vijver.

De ambulancedienst werd opgeroepen maar geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mg (25-5-2016 om 20:21)
Tuurlijk!! En daarna heb ik 112 gebeld en een melding gemaakt om vervolgens met mijn gezin verder te rijden met de auto die net niet in het water lag. Goed jij weet het natuurlijk het allerbeste je was er tenslotte niet bij en dat oordeelt zo lekker makkelijk, en dan weet je het veel beter dan de rest.
Ik (24-5-2016 om 15:34)
@mg: Lekke geloofwaardig verhaal. Jij kan rijdend op de snelweg zien hoe hard een auto op een oprit rijdt. Natuurlijk... Grote kans dat je zelf de betreffende bestuurder/ster bent..?
mg (23-5-2016 om 20:48)
Ik heb het zien gebeuren vanaf de snelweg. De auto reed naar mijn mening niet veel te hard, hij ging ineens glijden draaide rond en belande onderaan de heuvel. Hoe het gekomen is weet ik niet, maar ordeel niet gelijk over de eventuele snelheid van iemand. Er kunnen zoveel redenen zijn dat dit gebeurd, en het kan iedereen overkomen om wat voor reden dan ook. Ben blij er geen zwaar gewonden gevallen zijn.
P (23-5-2016 om 09:39)
@Vlissinger, ben je er weer met je wijze analyses. Met een snelheid van 60 vlieg je er never nooit niet uit zelfs niet met een lekke band. Laat staan dat je door de binnenkant eruit gaat, Dat is gewoon puur bestuurders onkunde ontstaan door afleiding of gewoon zware lompheid.
T4 (22-5-2016 om 20:36)
Het al vaak gezien dat mensen snelheid op bouwen. Om boven de afrit. Meteen 120 km rijden om dan weer als een speer de A58 op knallen. Bocht zelf is niet gevaarlijk. Is net het zelfde als de bocht bij Philips morres prachtige bocht waar je flink door heen kan. Maar als het heeft geregend gewoon je snelheid moet aanpassen. Maar dat geld voor alle wegen.
Edje (22-5-2016 om 18:22)
@bolus: Om daar te verdrinken moet iemand zijn gordel niet dragen, uit de auto geslingerd worden en met zijn gezicht naar beneden landen. Er staat daar amper water.