Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 89 km

Gewonden bij ernstig ongeluk A58

Toegevoegd: 25-05-2016, 01.25 uur - Update: 25-05-2016, 09.51 uur
Foto 9 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JB (26-5-2016 om 08:47)
Beste Marieke, Allereerst veel sterkte voor je zwager en uiteraard ook de overige inzittenden. Ik vraag me wel af hoe jij zo stellig kunt beweren dat de bestuurder van de auto die ze van achteren aanreed dronken was en/of te hard reed? Als ik het artikel zo lees doet de politie nog technisch onderzoek dus zolang hier geen duidelijkheid over is kunnen we niet zo maar gaan speculeren. Voor hetzelfde geld is de bestuurder onwel geworden of iets dergelijks. Om met jouw woorden te spreken: "Niet oordelen voordat je iets zeker weet!!!!"
Marissa (25-5-2016 om 22:21)
Altijd leuk, dat speculeren. Waar haal jij dat vandaan Marieke? Aangezien ik de persoon ken, en deze niet tot nauwelijks drinkt. Ook had deze jongen net zijn vriendin afgezet thuis, en was deze man dus NIET DRONKEN. Altijd makkelijk, er gelijk van uitgaan dat de persoon of dronken was of te hard reed. Zo snap ik ook niet waarom mensen het uberhaupt nodig vinden om dit soort reacties te geven, denk ook aan de familie leden en vrienden (zoals je zelf zegt te zijn Marieke) die dit allemaal kunnen lezen.
Marieke (25-5-2016 om 17:55)
In dit geval heeft de voorste auto geen schuld, ze zijn van achteren aangereden door iemand die dronken was en VEEL te hard reed... 2 inzittenden zijn er redelijk vanaf gekomen, en 2 zwaargewonden waarvan er nog 1 voor zijn leven ligt te vechten.. Ze komen uit Enschede en 1 ervan is mijn zwager. Niet oordelen voordat je iets zeker weet
Loes (25-5-2016 om 15:39)
Wie zegt dat het de schuld is van de auto met trekhaak kan jullie meedelen dat dat niet zo is en dat er bij de andere auto drank en of drugs in het lichaam was
Michelle (25-5-2016 om 14:16)
Nou Loes? Te dicht achterop elkaar wil zeggen dat ze er al op zitten! Je bedoelt waarschijnlijk te weinig afstand houden t.o.v elkaar!
Peter (25-5-2016 om 11:17)
Als je ziet hoeveel ,vooral jongere, met hun telefoon bezig zijn in de auto zou het mij niet verbazen dat daar de oorzaak van dit en vele andere ongelukken ligt.
Cookie-instellingen beheren