Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Gewonden bij ernstig ongeluk A58

Toegevoegd: 25-05-2016, 01.25 uur - Update: 25-05-2016, 09.51 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De A58 bij Kapelle in de richting van Bergen op Zoom is dinsdagavond door een ernstig ongeval lange tijd afgesloten geweest.


Rond 22.30 uur reed een 24 jarige inwoner van Goes door nog onbekende oorzaak tegen een auto met aanhangwagen die voor hem reed. In die personenauto zaten naast de 25 jarige bestuurder nog drie passagiers. Door de klap tolden beide auto’s en de aanhangwagen over de weg. Een auto belandde in de middenberm, terwijl de andere in een sloot terecht kwam.

Er zijn vier ambulances ter plaatse geweest om de gewonden naar het ziekenhuis te brengen. Ook was een een traumahelikopter ter plaatse voor medische assistentie. De brandweer was met diverse eenheden ter plaatse om de assisteren.

De A58 werd na de aanrijding in de richting van Bergen op Zoom geheel afgesloten. Over een lange afstand lagen brokstukken. Het verkeer werd omgeleid. De weg is pas laat in de nacht weer vrijgegeven nadat de betrokken voertuigen waren weggesleept. De politie stelt een technisch onderzoek in naar de toedracht van de aanrijding.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JB (26-5-2016 om 08:47)
Beste Marieke, Allereerst veel sterkte voor je zwager en uiteraard ook de overige inzittenden. Ik vraag me wel af hoe jij zo stellig kunt beweren dat de bestuurder van de auto die ze van achteren aanreed dronken was en/of te hard reed? Als ik het artikel zo lees doet de politie nog technisch onderzoek dus zolang hier geen duidelijkheid over is kunnen we niet zo maar gaan speculeren. Voor hetzelfde geld is de bestuurder onwel geworden of iets dergelijks. Om met jouw woorden te spreken: "Niet oordelen voordat je iets zeker weet!!!!"
Marissa (25-5-2016 om 22:21)
Altijd leuk, dat speculeren. Waar haal jij dat vandaan Marieke? Aangezien ik de persoon ken, en deze niet tot nauwelijks drinkt. Ook had deze jongen net zijn vriendin afgezet thuis, en was deze man dus NIET DRONKEN. Altijd makkelijk, er gelijk van uitgaan dat de persoon of dronken was of te hard reed. Zo snap ik ook niet waarom mensen het uberhaupt nodig vinden om dit soort reacties te geven, denk ook aan de familie leden en vrienden (zoals je zelf zegt te zijn Marieke) die dit allemaal kunnen lezen.
Marieke (25-5-2016 om 17:55)
In dit geval heeft de voorste auto geen schuld, ze zijn van achteren aangereden door iemand die dronken was en VEEL te hard reed... 2 inzittenden zijn er redelijk vanaf gekomen, en 2 zwaargewonden waarvan er nog 1 voor zijn leven ligt te vechten.. Ze komen uit Enschede en 1 ervan is mijn zwager. Niet oordelen voordat je iets zeker weet
Loes (25-5-2016 om 15:39)
Wie zegt dat het de schuld is van de auto met trekhaak kan jullie meedelen dat dat niet zo is en dat er bij de andere auto drank en of drugs in het lichaam was
Michelle (25-5-2016 om 14:16)
Nou Loes? Te dicht achterop elkaar wil zeggen dat ze er al op zitten! Je bedoelt waarschijnlijk te weinig afstand houden t.o.v elkaar!
Peter (25-5-2016 om 11:17)
Als je ziet hoeveel ,vooral jongere, met hun telefoon bezig zijn in de auto zou het mij niet verbazen dat daar de oorzaak van dit en vele andere ongelukken ligt.
Cookie-instellingen beheren