Weerbericht:
Vannacht in het (noord)westen mistig. Overdag grijs
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in leegstaand pand Terneuzen

Toegevoegd: 26-05-2016, 22.48 uur
Foto 10 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
terneuzense (27-5-2016 om 13:55)
Zo simpel is het allemaal niet, hier in Terneuzen is v.d. Poel Aanneming bedrijf de baas. De drie flat kregen ze niet verkocht en nu gaat het allemaal om het nieuwe winkelcentrum wat v.d. Poel wil bouwen. Eerder wordt het echt niet afgebroken het is een politiek spel waarbij de Gemeenteraad de andere kant op kijkt;. Het gebouw is een aanfluiting voor de toeristen etc en een gevaar voor een grote brand. .
ineke (27-5-2016 om 09:07)
Eigenaar verplichten dit pand af te breken!! Dit pand zo laten staan kost veel, onrust, geld, en extra cotrole en telefoontjes voor omwonende en extra controles door de politie. En wat heeft het voor zin om dit te laten staan Het ziet er niet meer uit door alle vernielingen die er al zijn verricht, dus opknappen is echt niet meer te doen.
linda (27-5-2016 om 07:47)
Waarom laten ze dit gebouw ook staan, afbreken dit zou al een groot risico minder zijn. Dan kunnen ze het niet kraken en niet in de fik steken. Gemeente Terneuzen, doe er iets aan????
ad (27-5-2016 om 07:11)
Goede aktie van iedereen...
Kitty v/d Velde (27-5-2016 om 00:00)
Ik sta er niet van te kijken. Uiteraard keur ik brandstichting af! Maar dit staat braak?!? Dan vraag je om dit soort activiteiten. Sloop het, haal het weg, want op deze manier siert het Terneuzen niet echt! Het is toch geen aanzicht ook? Weg ermee als er toch niks mee gedaan wordt, dan komt de Maxima ook weer tot z'n recht.
Terneuzenaar (26-5-2016 om 23:10)
Dat fikt vandaag of morgen ook helemaal af als het in de nacht gebeurd...
Cookie-instellingen beheren