Weerbericht:
Overdag geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen van de weg N62 Hoek

Toegevoegd: 27-05-2016, 18.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEK - Een vrachtwagencombinatie is vrijdagmiddag op de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Hoek van de weg geraakt en in de middenberm tot stilstand gekomen.


Het ongeval vond rond 16.00 uur plaats op de rijbaan richting Terneuzen. Mogelijk heeft de vrachtwangen een klapband gehad en is daardoor in de middenberm terecht gekomen. De vangrail raakte beschadigd en moest worden hersteld.

De vrachtwagen is weggesleept. Tijdens het ongeval was aan beide kanten één rijstrook afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karina (27-5-2016 om 20:31)
Zeker dat het een klapband was. Ik reed daar waar de groene bus op de foto staat. Ik was net 2 vrachtauto's aan het inhalen en zag en hoorde een enorme knal bij de trekker van die vrachtwagen. Hij kwam recht op me af en omdat ik niet naar rechts kon, heb ik gas gegeven en ben met de bibbers naar huis gereden. In mijn spiegel zag ik dat hij niet door de vangrail schoot en stil kwam te staan. Gelukkig geen gewonden!
Cookie-instellingen beheren