Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Brandweer Goes pompt water in bassin van bedrijf

Toegevoegd: 26-05-2006, 22.04 uur
Door: Brandweer Goes [HVZeeland.nl]

GOES - Ploeg 1 van brandweer Goes werd woensdag 25 mei om 18.10 uur gealarmeerd voor een prio 2 melding ivm watervoorziening bij LIPS Zeetex.

LIPS Zeetex is een wasserij en linnenverhuurbedrijf. De TAS 4739 en de HA 4362 met watercontainer 4366 rukten uit. Ter plaatse bleek dat het waterbassin die (volgens zeggen) gebruikt wordt voor de wasmachines zover leeg waren, dat het productieproces in gevaar dreigde te komen.

De brandweer heeft het bassin gevuld. In april 2001 zorgde het bedrijf nog voor veel commotie nadat een leverancier abusievelijk 150 liter chloorbleekloog in de verkeerde tank had getankt, waardoor explosiegevaar ontstond.

Honderden mensen moesten hun huizen verlaten, treinverkeer werd stilgelegd en de snelweg langs het bedrijf werd afgezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren