Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Grote brand in loods naast benzinestation

Toegevoegd: 28-05-2016, 16.43 uur - Update: 28-05-2016, 18.01 uur
De brand in de loods in Axel.
De brand in de loods in Axel.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Op dit moment woed er een felle uitslaande brand in een loods van een hoveniersbedrijf in Axel. De brandweer is met groot materieel uitgerukt om het vuur te blussen.


De brand werd rond 16.20 uur ontdekt in de loods aan de Westsingel. Binnen vijf minuten schaalde de brandweer op naar een grote brand. In de nabijheid van de loods staat een benzinestation. De brandweer zet er op in om dit benzinestation af te schermen van de brand in de loods.

Er is behoorlijke rookontwikkeling. De loods is ongeveer 25x40m groot en staat volledig in brand. Het is onbekend wat er in de loods staat. Er zijn geen personen binnen.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
Grote brand Axel: Sluit ramen en deuren  (28-05-2016)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren