Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Man en meisje omgekomen bij ongeval Grevelingendam

Toegevoegd: 27-05-2006, 15.36 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
BRUINISSE – Bij een ongeval op de Grevelingendam zijn vanochtend twee personen om het leven gekomen. Een ander raakte lichtgewond.


Rond kwart over tien reed een personenauto over de Grevelingendam in de richting van Zierikzee. Door nog onbekende oorzaak belandde de auto op de verkeerde weghelft. Op dat zelfde moment naderde echter een vrachtwagen.

De bestuurder van de truck, een 52-jarige man uit Den Bommel, heeft nog geprobeerd uit te wijken naar de berm. Hij kon een botsing echter niet voorkomen. De auto boorde zich direct achter de cabine in de vrachtwagen.

In de auto zaten twee personen; een volwassen man en een meisje. Beiden waren op slag dood. De precieze identiteit van de man en het meisje zijn nog niet bekend gemaakt. De bestuurder van de vrachtwagen liep lichte verwondingen aan één van zijn ellebogen op.

De brandweer heeft het wrak met daarin de slachtoffers meegenomen naar een brandweerkazerne om de slachtoffers uit de auto te halen. Na het ongeval werd de N59 deels afgesloten. Het verkeer werd tijdelijk over de parallelbaan geleidt. De weg is tot omstreeks kwart over twee afgesloten geweest.

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plaatse uitgebreid technisch onderzoek verricht. De brandweer zette bij de hulpverlening twee tankautospuiten (4832 en 4833) en een hulpverleningsvoertuig (4872) in.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jennifer Korver (15-3-2011 om 18:19)
In dit bericht staat dat man en meisje beiden op slag dood waren, ik wilde even melden dat het meisje nog een paar minuten heeft geleeft. Het waren mn nichtje en oom, de oorzaak was dat hij een hartstilstand kreeg.
Cookie-instellingen beheren