Bedrijf Axel ging volledig in vlammen op

Toegevoegd: 29-05-2016, 06.49 uur

Door: Roland de Jong

AXEL - Nu de blus- en sloopwerkzaamheden aan de Westsingel in Axel zijn afgerond en de rook is opgetrokken is goed te zien hoeveel schade de grote brand van zaterdag precies heeft veroorzaakt.

De brand bij Jacobs tuinarchitectuur en grafverzorging werd gisteren rond 16.20 uur opgemerkt. Het vuur greep snel om zich heen en de brandweer schaalde binnen korte tijd op naar grote brand. Er werd flink wat materieel ingezet en vanwege de vrijkomende rook moest de omgeving ruim worden afgezet. Er raakte niemand gewond.

Zondagochtend was goed te zien hoeveel schade er was ontstaan. De loods waarin de brand woedde is volledig uitgebrand. Alleen een deel van de constructie staat nog een beetje overeind. Ook is te zien dat zeker twee auto's, een aanhangwagen en een kleine graafmachine zijn uitgebrand.

De politie liet gisteravond weten dat er toen nog niets bekend was over de oorzaak van de brand.

Zie ook:
Grote brand Axel: Sluit ramen en deuren   (28-05-2016)
Grote brand in loods naast benzinestation  (28-05-2016)


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750