Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Woning Hogeweg Hulst uitgebrand

Toegevoegd: 30-05-2016, 13.07 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Aan de Hogeweg in Hulst is maandag de woning uitgebrand naast de schuur waarin zondagochtend brand woedde. Beide panden staan leeg.


De brand van vandaag werd rond 11.55 uur opgemerkt. De brandweer schaalde op naar middelbrand toen bleek dat het huis volledig in brand stond.  Vanwege instortingsgevaar werd het blussen vanaf een wat grotere afstand gedaan. Hiervoor werd ook gebruik gemaakt van een hoogwerker.

Er werden twee blusvoertuigen, een waterwagen en een hoogwerker ingezet. Rond 12.40 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. De brandweer moest toen nog wel enige tijd nablussen.

In het huis stond geen inboedel meer. Zowel de schuur als de woning waren niet meer aangesloten op de nutsvoorzieningen. De beide branden zijn vermoedelijk aangestoken.

Zie ook:
- Middelbrand in schuur met stro Hulst (29-05-2016)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren