Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Souburgers blijven vast voor inbrakenreeks

Toegevoegd: 30-05-2016, 19.52 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Drie mannen uit Oost-Souburg van Roemeense komaf, de broers J. Z. (38) en M. Z. (39) en hun dorpsgenoot P. G. (51) die verdacht worden van een groot aantal inbraken in Middelburg en Vlissingen blijven vooralsnog in voorarrest. De rechtbank in Middelburg heeft dat maandag beslist.


Volgens justitie leefde de hele familie van de inbraken en gingen ze uiterst professioneel te werk en waren ze vrijwel dagelijks bezig met het verkennen van de buurt waar ze wilden inbreken, de planning en uiteraard het inbreken zelf. Volgens de officier van justitie waren ze speciaal naar Nederland gekomen om in te breken.

De zaak tegen de drie wordt in principe 18 augustus behandeld. Lukt dat niet, dan in ieder geval op 10 oktober.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MS (30-5-2016 om 21:50)
Een paar jaar vast zetten, daarna terug naar roemenie en nooit meer toelaten in Nederland.
annie (30-5-2016 om 21:16)
nog begrijp ik niet, wanneer de regeing wakker word, ze kosten klauwen vol geld, en komen voor zulk soort praktijken, de gevangenissen hier is voor niks, de gevangenis in Roemeniƫ zou een gepaste straf zijn, dat is pas echt straf.
Cookie-instellingen beheren