Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Auto tegen vangrail A58 Nieuwland

Toegevoegd: 31-05-2016, 19.18 uur
Het verkeer kon via de vluchtstrook passeren.
Het verkeer kon via de vluchtstrook passeren.
© Foto: Twitter / WA_DKaljouw
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Op de A58 is dinsdag aan het einde van de middag een ongeluk gebeurd tussen Arnemuiden en Middelburg.


Een personenauto reed daar tegen de vangrail in de middenberm. Het ongeluk gebeurde rond 17.45 uur op de rijbaan richting Vlissingen, vlakbij de afrit Middelburg-Oost.

De ambulancedienst heeft de betrokkene(n) onderzocht maar het is onbekend of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt. De politie leidde het verkeer over de vluchtstrook langs het ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wilhelm (2-6-2016 om 08:38)
dhr/mevr kritisch de beste stuurlui staan aan de wal dit is mijn uitspraak, daar moet je het mee doen.
kritisch (1-6-2016 om 18:45)
Bij de politie weten ze tegenwoordig niet meer hoe ze een weg af moeten zetten bij een ongeval. Je kunt gewoon de linkerrijbaan afzetten. Desnoods met 2 auto's waarbij er 1 meer dan 600 meter voor het ongeval wordt geparkeerd en pilonnen gebruiken. Daar hoef je geen volledige weg voor af te sluiten. Ik wil wel advies geven.
Cookie-instellingen beheren