Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie zoekt op dak MediaMarkt Middelburg

Toegevoegd: 01-06-2016, 02.11 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een onderzoek ingesteld na een inbraakmelding bij elektronicawinkel MediaMarkt in Middelburg.

Na de melding gingen verschillende politie-eenheden ter plekke bij de winkel aan de Mortiereboulevard. De brandweer werd even na 01.00 uur opgeroepen en gevraagd ter plekke te komen met een ladderwagen.

De ladderwagen werd vervolgens ingezet om een politieagent met diensthond op het dak af te zetten zodat daar gezocht kon worden naar eventuele inbrekers. Het onderzoek op het dak van de winkel leverde niets op. Ook binnen werd voor zover bekend niemand aangetroffen.

In februari deed de politie een soortgelijk onderzoek. Toen bleken vier Roemenen een inbraakpoging te hebben gedaan bij de winkel. De vier werden na een observatie-actie aangehouden door een arrestatieteam. De Belgische politie had de groep namelijk al op het oog vanwege een reeks soortgelijke inbraken.

Zie ook:
Veroordelingen voor inbraak MediaMarkt (04-05-2016)
Arrestatieteam houdt vier inbrekers aan (22-02-2016)
Onderzoek inbraakmelding Mortiereboulevard (22-02-2016)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750