Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Caravan geschaard op A58 Lewedorp

Toegevoegd: 01-06-2016, 15.06 uur
De automobilist moest uitwijken voor een meeuw. De automobilist moest uitwijken voor een meeuw. De automobilist moest uitwijken voor een meeuw.
De automobilist moest uitwijken voor een meeuw.
© Foto: Twitter / WIS_Wilco
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Op de A58 is vanmiddag ter hoogte van Lewedorp een caravan op zijn kant terecht gekomen.

De bestuurder van een personenauto week uit voor een meeuw die op de weg zat. Hierdoor schaarde de caravan. De ambulancedienst werd opgeroepen om de betrokkene(n) te onderzoeken. De auto en de caravan zijn door bergingsbedrijf De Moor weggesleept.

Rond 14.45 uur waren de bergingswerkzaamheden afgerond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (2-6-2016 om 11:56)
@Jaap Wat een hufter gedrag. Meeuwen zijn rovers. Nou en. Dat is de f#cking natuur. We zullen jouw nestje ook slopen aangezien je niet helemaal spoort.
t Is wat (2-6-2016 om 11:54)
Bas, Juriste is wel meer waard danken meeuw. Lees de anderereacties, het lijkt hard, maar beter n meeuw doodrijden dan zelf in de kreukels. Had jij ervoor gekozen om in de besmet gaan rijden of -erger nog- tegen een tegenligger aan? Dom....je kunt nog zo'n grotedierenvriend zijn, uitwijken levert veel teveel schade op, met n beetje pech...
Jan (1-6-2016 om 21:36)
Fijn voor de meeuw Oerstom van de bestuurder.
annie (1-6-2016 om 21:23)
ik rij door met de vrachtauto die zwaar beladen is, want dan lig ik ook in de berm, tenzij ik moedereend van een afstand zie, laat ik me gas los, maar nooit keihard remmen en gevolg als dit...je eigenveiligheid telt eerst.
Jan (1-6-2016 om 19:48)
@juriste, Achteraf kan men stelling nemen, op moment is het maar net hoe men reageert men schrikt in onderdeel van seconden die bepalen wat de uitkomst zal zijn want meeste auto bestuurders zijn echt niet zo koelbloedig in dat kleine moment gewoon er over te rijden, mogelijk zelfs achteraf beseft wat daar nu zat op de weg, alles al nodig om de auto en caravan op de weg te houden wat helaas niet gelukt is, gelukkig geen ernstig letsel hoop ik, zal achteraf blijken want rug en nek letsel komen soms later aan het licht.
sander (1-6-2016 om 19:32)
nou ik kan je vertellen dat ze wel degelijk over de meeuw heen gereden zijn, want toen ik er langs reed was het net gebeurd want er waren nog geen hulpdiensten, en heel de weg lag bezaait met veren en een uitgesmeerde meeuw