Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Zoektocht na vondst auto in sloot Arnemuiden

Toegevoegd: 03-06-2016, 08.31 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De hulpdiensten zijn vanochtend massaal opgeroepen nadat bij Arnemuiden een auto op zijn kop was aangetroffen in een sloot. Uiteindelijk werd er niemand aangetroffen.


De melding van het ongeluk kwam even voor 07.00 uur binnen. De bestuurder van het voertuig bleek vanaf de Kanaalweg Oostzijde te zijn gekomen. Bij de kruising met de Verlengde Weg naar Veere, de Van Cittersweg en de Weg van Kleverskerke naar Veere lag de auto bij een bruggetje in een sloot.

Er werden vier brandweerwagens, drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen maar al snel wees een eerste zoekactie uit dat er vermoedelijk niemand meer in de auto zat. Met behulp van het hulpverleningsvoertuig van de Middelburgse brandweer is de auto uit de sloot getakeld zodat duikers de sloot goed konden afzoeken.

In de sloot werd echter geen slachtoffer gevonden en nadat enkele onderdelen van de auto en wat persoonlijke spullen waren geborgen kon de actie worden beëindigd. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto getakeld. De politie onderzoekt nog wie de eigenaar is en waarom die de plaats van het ongeval heeft verlaten zonder melding te maken bij de hulpdiensten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (4-6-2016 om 07:10)
Vermoedelijk geen zuivere koffie om zo je auto achter te laten verbaast mij hoe zij(den) er uit zijn gekomen of zou de auto van een andere eigenaar zijn geweest want zo laat je je auto niet achter
Jan (3-6-2016 om 16:22)
Dat is toch wel erg veel hulpverlening voor een gevalletje auto in de sloot?