Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Bromfietser zwaargewond in Middelburg

Toegevoegd: 04-06-2016, 16.56 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding in de Middelburgse wijk Dauwendaele is zaterdagmiddag een bromfietser zwaargewond geraakt.


De bromfietser kwam door onbekende oorzaak op de kruising van de Dauwendaelsestraat met de Roozenburglaan in botsing met een kleine personenauto. Het ongeluk gebeurde rond 15.45 uur. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke om de gewonde te behandelen. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen maar die is niet meer ter plekke gekomen.

De bromfiets en de auto liepen beiden schade op. Bij de auto ontstond ook een lekkage. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. De politie heeft van hem en enkele getuigen een verklaring afgenomen. De politie zette na het ongeluk de kruising af met linten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t Is wat (5-6-2016 om 10:39)
Klopt het dat hij geen helm op had? Dan ziet het er slecht uit... Beterschap en sterkte voor de autobestuurder. En de politie, die dit weer allemaal moet uitzoeken.. Hopelijk krijgt niet de verkeerde de schuld.