Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer doet metingen op Schouwen

Toegevoegd: 04-06-2016, 22.56 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweer heeft zaterdagavond op verschillende plaatsen op Schouwen-Duiveland metingen gedaan na meldingen over een vreemde lucht.


Rond 19.00 uur werd gemeld dat bij het tankstation aan de Burghseweg in Burgh-Haamstede een gaslucht was geroken. Ter plekke werden door de brandweerploeg van Haamstede metingen gedaan maar er werden geen abnormale waardes waargenomen.

Omdat aan de brandweer werd gemeld dat ook op andere locaties een vreemde lucht was geroken werd door de brandweervrijwilligers, een officier van dienst en een adviseur gevaarlijke stoffen ook op andere locaties metingen gedaan. Ook dit leverde echter niets op. De herkomst van de lucht is dus onbekend gebleven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter van Ast (5-6-2016 om 01:12)
Volgens mij een luchtje uit de Botlek, ik kon dat wat ik rook net ook niet thuis brengen. Maar als t op meerdere plekken te ruiken is, dan zeg ik: een Botlek luchtje.
Cookie-instellingen beheren