Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Personen onwel in verkeerstoren Hansweert

Toegevoegd: 05-06-2016, 05.43 uur
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - In de nautische verkeerstoren van Rijkswaterstaat bij Hansweert zijn vannacht twee mensen onwel geworden. De hulpdiensten zijn daarop massaal uitgerukt.


Er werd alarm geslagen nadat rond 03.10 uur geen contact meer kon worden gelegd met de verkeerspost. Er kwamen drie ambulances, drie brandweervoertuigen en een traumahelikopter ter plaatse om hulp te verlenen. Eén van de personen was er ernstig aan toe en moest met behulp van een ladderwagen uit de toren worden gehaald.

De beide slachtoffers zijn met ambulances afgevoerd naar het ziekenhuis. De brandweer heeft ter plekke metingen gedaan maar geen bijzondere waarden gemeten. Waardoor de personen onwel zijn geworden is dus nog niet duidelijk.

Andere verkeerstorens hebben vanwege het incident de coördinatie van het scheepvaartverkeer tijdelijk op zich genomen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (5-6-2016 om 14:15)
Lijkt alleen voedselvergiftiging over te blijven. Al het andere kun je meten. En daarvoor dan al die heisa !!!!
jaavpraag (5-6-2016 om 13:37)
Shara, zou het kunnen dat er veel hulppersoneel naar toe gaat om mensenlevens te redden? Bij dreigend hartfalen, of andere levensbedreigende omstandigheid, komen er ook minimaal 2 ambulances bij u voor de deur mocht er zich bij u een probleem opdoen. Zou u dat erg vinden of wilt u geholpen worden? Wat je je wel af kunt vragen is waar om er daarnaast ook altijd zo veel politie bij is. Die komen meestal ook nog met 3 auto's om niets te doen.
shara (5-6-2016 om 10:45)
Wie kan mij nu eens uitleggen waarom daar drie ambulances en een traumahelikopter naar toe gaan. Shara
Jan (5-6-2016 om 10:11)
Opmerkelijk dat er niets meer te meten is. Ik vraag me af of de apparatuur van de brandweer wel geschikt is voor deze toepassing. Als er niets in het eten of drinken heeft gezeten. Kan het ook een gifwolk zijn geweest via de ventilatie naar binnen. Ik hoop dat iedereen hersteld.
Ja-Ja (5-6-2016 om 06:52)
Ik ben benieuwd wat de echte rede is.
Cookie-instellingen beheren