Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man zwaargewond na botsing met boom Goes

Toegevoegd: 05-06-2016, 16.17 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is zondagmiddag een man ernstig gewond geraakt toen hij met zijn personenauto tegen een boom reed.

Het ongeluk gebeurde rond 15.10 uur in de De Savornin Lohmanlaan. Naast een ambulanceteam werden ook een rapid responder en een traumahelikopter ingezet. De helikopter landde op een grasveld naast de Ringbaan West.

Nadat de patiënt uit zijn voertuig was gehaald, is deze in de ambulance gestabiliseerd. Vervolgens is het slachtoffer met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf De Moor is ingeschakeld om de auto te takelen.

Vanwege het ongeluk was de weg ter plekke enige tijd volledig afgesloten. Zowel op de ongevalslocatie als bij de traumahelikopter was er veel publiek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cindy (6-6-2016 om 15:08)
Nu beslist geen onwelwording. Heb de "echtlieden" van te voren zien en horen bekvechten. Hoe die mevrouw op scooter met kind achterop te keer ging vond ik niet nomaal. Ik moest pinnen en had mijn auto naast die van hem gezet. Iets zei me dat ik nog niet naar de pinautomaat kon lopen en ja hoor ook daar reed hij met volle vaart weg. Weer mijn geluksengeltje die bij me was.
NAthalie (6-6-2016 om 09:26)
Wat een geluk dat er geen voorbijgangers of spelende kinderen gewonde zijn geraakt!
maart (5-6-2016 om 22:12)
Ik zag het gebeuren fietste net langs, gelukkig sloeg ik niet af. Auto kwam met een bloedgang aanrijden en reed zonder te sturen vol tegen die boom. Ben er nog niet goed van.
martien (5-6-2016 om 21:10)
Zoveel schade in een 30km per uur buurt???
kees (5-6-2016 om 16:53)
Het zal eerder een geval onwelwording zijn geweest.