Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietser ernstig gewond in Middelburg

Toegevoegd: 05-06-2016, 21.28 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is zondagavond een fietser ernstig gewond geraakt bij een ongeluk.

Het slachtoffer kwam rond 20.30 uur ten val bij de kruising van de Vrijlandstraat met de De Overloper. Twee ambulanceteams werden opgeroepen om de gewonde te helpen. De traumahelikopter uit Nijmegen werd ook gealarmeerd maar deze is niet meer ter plekke gekomen.

De fietser is met spoed door de ambulancedienst naar een ziekenhuis gebracht. Over de aard van zijn letsel is niets bekend. Het is niet bekend hoe de fietser precies ten val is gekomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Medeweggebruiker (6-6-2016 om 17:24)
Beterschap voor het slachtoffer En ik ben het met Miep eens, laat men eens van de verkeersafzetting afblijven! En beste mensen, hou ook eens rekening met de wegwerkers die zijn er echt niet op uit om bewoners te pesten maar ook om te zorgen dat de mensen nutsvoorzieningen en riolering c.q wegverharding krijgen zodat ze een luxe leven kunnen genieten!!!
Frederika (6-6-2016 om 10:30)
Helemaal met Martijn eens. Het is al zo lang een drama daar en het einde is nog niet in zicht. Beterschap voor het eerste slachtoffer. Triest dat dat is gebeurd.....
Miep (6-6-2016 om 08:35)
Daarbij komt dat de waarschuwingspalen door een of andere vervelende druiloor verwijderd worden of op een heel andere, niet ter zake doende plaats worden gezet. Levensgevaarlijk, zeker voor ouderen en kinderen. Je zal maar in die kuil bij het fietspad van de Overloper / Vrijlandstraat vallen. Hopelijk komt het goed met het slachtoffer.
Bewoner (6-6-2016 om 00:10)
Nou ik weet wel hoe dat komt. Alles is opgebroken daar!
Martijn (5-6-2016 om 21:53)
Was te verwachten heel de Vrijlandstraat is al langere tijd een groot drame met de werkzaamheden hoop dat er nou eens naar gekeken kan worden helaas moet er eerst weer eens wat gebeuren