Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na huiselijk geweld Terneuzen

Toegevoegd: 05-06-2016, 22.27 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vannacht in Terneuzen een man aangehouden na een melding van huiselijk geweld.


De politie werd rond 01.00 uur ter plekke gestuurd. "Eénmaal ter plaatse hoorden wij op de bovenverdieping een vrouw om hulp schreeuwen. Op aanbellen, kloppen en roepen werd de deur niet geopend. Daarom hebben we het glas van de voordeur ingetrapt om zodoende de woning te kunnen binnentreden", aldus de politie.

De mannelijke bewoner werd ter plekke aangehouden. De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling. Een glaszetter is ingeschakeld om de beschadigde ruit te vervangen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (6-6-2016 om 06:59)
Heel erg om dat te zeggen maar huiselijk geweld valt niet meer op gebeurd tegenwoordig dagelijks wat je leest het moet toch ook zonder geweld kunnen oplossen gebeurt in alle leeftijden het niets anders dan onmacht te gebruiken
Cookie-instellingen beheren