Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Man overleden na ongeluk Aagtekerke

Toegevoegd: 06-06-2016, 17.06 uur - Update: 06-06-2016, 17.52 uur
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Na een eenzijdig verkeersongeluk tussen Meliskerke en Aagtekerke is vanmiddag een automobilist overleden.


Het slachtoffer, een 74-jarige man uit Domburg reed rond 15.10 uur via het fietspad met zijn personenauto in een ondiepe sloot. De brandweer werd opgeroepen maar het slachtoffer raakte niet bekneld. Wel moest direct worden gestart met reanimatie.

De ambulancedienst kreeg assistentie van de traumahelikopter uit Rotterdam. Nadat was besloten per helikopter te vervoeren moest het slachtoffer opnieuw worden gereanimeerd. Helaas bleek dat de hulpverleners niets meer voor hem konden doen. De man overleed ter plekke.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk. Vermoedelijk is de man onwel geworden en daarom van de weg geraakt. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de personenauto uit de sloot getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (6-6-2016 om 20:27)
beste familie ik wens je veel sterkte
t Is wat (6-6-2016 om 18:32)
Sterkte voor de nabestaanden..