Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee brandjes in Middelburg-Zuid

Toegevoegd: 07-06-2016, 02.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De brandweer is in de nacht van maandag op dinsdag met spoed uitgerukt voor twee brandjes in Middelburg-Zuid.

Rond 01.40 uur werd er brand ontdekt op de kruising van de Regentenlaan met de Johan Guil. Schorerstraat. Hier stond een aanhangwagen in brand. Op de kruising van de Regentenlaan met de Johan Adriaen van de Perrestraat werd ook brand gesticht. Hier stonden enkele autobanden in brand wat voor een forse rookontwikkeling zorgde.

Beide brandjes zijn door de brandweer geblust en het wegdek is hierna weer vrij gemaakt. Duidelijk is dat de brandjes zijn aangestoken. De politie was ook ter plaatse.

Zie ook:
 Buitenbrand bij school Middelburg 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtbewoner (7-6-2016 om 21:29)
Verkeerde aanpak van de burgemeester, want hij is ze gaan dreigen met beboeten voordat die jongens wat hebben geflikt. Heb begrepen dat zij zelf naar de gemeente toe zijn gestapt voor een oplossing, maar zij hebben zonder te luisteren alle idee├źn van tafel geveegd en doorverwezen naar de moskee. Heb eerlijk gezegd nooit gezien dat in het verleden jongens uit Arnemuiden met soortgelijke kattenkwaad zijn verwezen naar de kerk. Meneer de Burgemeester, mijn advies zal wezen om toch een middenweg te vinden met deze jeugd. Een aantal jaren geleden waren ze op 2 handen te tellen. Op dit moment is die groep wel meer als 20 personen. Over een aantal jaar zullen die jongens die nu nog aan het voetballen zijn ook tot laat buiten kunnen spelen.