Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Hennepkwekerij loods Diodeweg Middelburg

Toegevoegd: 07-06-2016, 11.45 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een bedrijfsloods op industrieterrein Arnestein in Middelburg is dinsdagochtend een hennepkwekerij ontdekt. Dat gebeurde tijdens een hennepruimdag.


De plantage was gevestigd aan de Diodeweg. Binnen in de loods waren twee geïsoleerde ruimten getimmerd waarin verschillende wietplanten stonden. Incident Control is ingeschakeld om de kwekerij te ontmantelen. Hiervoor moest een deel van de betimmering worden gesloopt.

Het is nog niet bekend hoeveel planten er precies binnen stonden. Voor zover bekend zijn er geen arrestaties verricht. Energiebedrijf Delta is ter plaatse gekomen om de elektriciteitsaansluiting te onderzoeken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jah-Live (7-6-2016 om 14:06)
Its just a plant man. Daarom legaliseren
sander (7-6-2016 om 13:56)
industrieterrein Arnestein in Middelburg is de hoofdleverancier van Nederwiet heel veel hennepkwekerijen zijn daar gevestigd in bedrijfsloodsen , verborgen ruimtes. Het beste is om elke ruimte daar te gaan onderzoeken anders vind je ze nooit allemaal worden er een paar door de politie geruimd wat dagen later zitten er weer anderen in .