Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 218 km

Aanranding Goes mogelijk verzonnen

Toegevoegd: 08-06-2016, 14.33 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie onderzoekt of de aanranding die maandagmiddag in Goes plaatsvond is verzonnen. Er is namelijk nog steeds geen aangifte gedaan. De aangehouden verdachte is vrijgelaten.


Volgens de politie gaf een getuige rond 14.15 uur door dat in de buurt van de stadsboerderij een meisje werd lastiggevallen en dat zij werd aangerand. De melder gaf een omschrijving van de man door en agenten troffen binnen tien minuten in de bossen een 46-jarige man aan.

"Zijn signalement kwam overeen met de omschrijving die de getuige had gegeven. Hij kon geen identiteitsbewijs tonen en de man werd daarom aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht", zo liet een politiewoordvoerder maandag weten.

De verdachte, een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, is maandagavond weer in vrijheid gesteld. "Er kon hem geen ander feit ten laste worden gelegd dan het niet voldoen aan het tonen van een identiteitsbewijs. Daarvoor heeft hij een bekeuring gekregen", zo zegt de politie nu.

Van de door de melder doorgegeven aanranding is tot nu toe nog steeds geen aangifte bij de politie gedaan dus moest de politie de man weer laten gaan. "Door agenten wordt nu onderzocht of de melding mogelijk een valse melding was", aldus de politie.

Zie ook:
Meisje aangerand, man opgepakt Goes (06-06-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anna (9-6-2016 om 21:20)
ALS dit werkelijk een valse melding is* ziekelijk!* Valse melders dubbelhard aanpakken en op laten draaien voor de kosten van politie en vergoeding voor *slachtoffer*. Is de melding wel terecht, meisje doe je verhaal! Zoek hulp.
Vlissinger (9-6-2016 om 09:13)
Valse aanranding/verkrachtings melder. Ik zeg dezelfde straf aan de melder bij een valse melding, dan dat de 'dader' had gekregen. Je kan echt iemands leven kapot maken met zon rot geintje
Jaap (9-6-2016 om 00:05)
Laat ik duidelijk zijn: aanranding/ verkrachting zijn afschuwelijke misdrijven die heel erg zwaar gestraft dienen te worden. Válse aangiften daarover , dienen in mijn optiek net zo hard bestraft te worden. Dat betreft alleen maar haatzaaien tegen een onschuldig persoon.
Verbaast mij niks (8-6-2016 om 18:59)
Als de man slim is eist hij compensatie bij justitie voor het onterecht vast zitten. Is meteen ze boete betaald door justitie zelf...
Marco (8-6-2016 om 15:21)
Wel lullig, heeft hij niks gedaan wel er voor vast gezeten en een boete omdat hij geen ID bij had. Wat gaan ze doen als ze de (valse) melder hebben? Geef die man zijn geld terug, hij had al geen verblijfplaats en gebeurd dit nog eens.
Cookie-instellingen beheren