Weerbericht:
Morgen opnieuw overwegend zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Mannen gewond bij vechtpartij Goes

Toegevoegd: 08-06-2016, 16.51 uur
De politie zette de straat enige tijd af.
De politie zette de straat enige tijd af.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes zijn woensdag aan het einde van de ochtend twee mannen gewond geraakt bij een vechtpartij.

Die vond plaats in de Wijngaardstraat. Rond 11.45 uur werden de hulpdiensten ingelicht over de ruzie. Twee personen bleken gewond te zijn geraakt en de ambulancedienst werd opgeroepen om zich over de mannen te ontfermen.

De gewonden zijn aangehouden en onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis gebracht. De straat is korte tijd afgezet geweest met linten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jasper (9-6-2016 om 12:24)
Wat bestaan er toch veel idioten met een kort lontje tegenwoordig. Op klaarlichte dag op een woendagochtend nog wel. Het is te belachelijk voor woorden. Straf ze maar eens flink zodat ze dit soort wangedrag weleens afleren.