Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Vier wietkwekerijen ontdekt

Toegevoegd: 09-06-2016, 11.50 uur
De hennepkwekerij aan de Diodeweg in Middelburg.
De hennepkwekerij aan de Diodeweg in Middelburg.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft de afgelopen dagen een aantal hennepkwekerijen geruimd. In Middelburg, Oudelande, Hulst en Sint Jansteen werden in totaal meer dan 830 wietplanten geruimd.


In Middelburg aan de Diodeweg stond een kwekerij met meer dan 560 planten. Volgens de politie zeer professioneel opgezet. In Oudelande werden in een pand aan de Slagtweistraat 250 wietplanten gevonden.

Aan het Houtenkwartier in Hulst werden in een kwekerij veertien plantjes aangetroffen. En in Sint Jansteen werden zeventien planten geruimd in de Puttingstraat.

Zie ook:
Hennepkwekerij loods Diodeweg Middelburg 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (9-6-2016 om 14:09)
Nou nou, 14 en 17 plantjes, de politie mag weer trots zijn op de drugbust van het jaar.
Marco (9-6-2016 om 13:49)
Vast weer een hoop mensen die roepen dat ze het moeten legaliseren en het kan geen kwaad en bla bla, maar ik vind het top dat de handhaving er kort op blijft zitten. Natuurlijk is dit maar het topje van de wietberg, maar niets doen is zeker geen optie. Volharding zal met de tijd lonen. Ga vooral zo door!
Cookie-instellingen beheren