Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Arrestatie na huiselijk geweld

Toegevoegd: 09-06-2016, 15.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft woensdag omstreeks 21.40 uur in de wijk Griffioen een 42-jarige man aangehouden ter zake huiselijk geweld. Hij zou tijdens een ruzie zijn 38-jarige echtgenote mishandeld en bedreigd hebben.


Het slachtoffer deed aangifte. Zij vertelde dat haar man om niets boos was geworden en ruzie met haar maakte. Hij sloeg haar enkele keren in het gezicht, pakte haar bij haar nek en schreeuwde dreigend dat hij haar ging vermoorden.

De laatste maanden zou hij haar vaker bedreigd hebben. In de woning waren ook een zoon met diens vriendin en een dochter aanwezig. De verdachte zou zich ook dreigend naar zijn zoon hebben uitgelaten. Hij is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren