Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, morgen kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Verwarde man gewond Kloetinge

Toegevoegd: 10-06-2016, 05.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

KLOETINGE - De politie heeft vannacht in Kloetinge de Willemsstraat volledig afgezet na een melding. Rond 01.00 uur rukte de politie groots uit voor een mogelijk verward persoon.


Volgens omstanders stond er iemand op het dak van een woning. Ook een ladderwagen van de brandweer kwam met spoed ter plaatse. Deze is uiteindelijk niet meer ingezet. Rond 01.50 uur is er één persoon met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Mogelijk heeft het slachtoffer een schotwond aan zijn been. De politie heeft vermoedelijk geschoten bij het voorval. De technische recherche heeft onderzoek gedaan op locatie. De politie was vannacht niet bereikbaar voor commentaar.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hendrik jan de vewarde man (10-6-2016 om 20:44)
mensen die zich vrij abnormaal gedragen en agressief zijn kunnen een psygosen hebben en niet meer weten waar ze mee bezig zijn iets in het brein werk er niet goed wat veroorzaakt kan worden door drugs , drank ,infecties , men dient dat te onderzoeken , de politie heeft goed ingegrepen en heeft erger voorkomener zijn geen slachtoffers gevallen .