Man Kloetinge geraakt door politiekogel

Toegevoegd: 10-06-2016, 10.10 uur

Door: Roland de Jong

KLOETINGE - De verwarde man die vannacht gewond raakte in Kloetinge is inderdaad geraakt door een politiekogel. De politie heeft de man in zijn been geschoten, zo is vanochtend bevestigd.

Even na middernacht kreeg de politie een melding over een verwarde man die op het dak van een woning aan de Willemsstraat zat. Hij had een steekwapen bij zich. Toen agenten ter plekke kwamen bleek dat de man reeds van het dak af was. Toen de man de agenten zag, vluchtte deze echter het dak weer op.

"Uiteindelijk is hij door een agent in zijn been geschoten. Het Openbaar Ministerie (OM) onderzoekt het incident. De man is lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis en is aangehouden voor bedreiging", zo laat een politiewoordvoerder weten.

Zie ook:
Verwarde man gewond Kloetinge   (10-06-2016)Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (10-6-2016 om 14:06)
"Verwarde man" zo makkelijk, lekker duidelijk ook. Ik was vanochtend ook verward toen ik vroeg wakker werd.
h nak (10-6-2016 om 12:00)
Goed gemikt op zn been top