Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 81 km

Dronken bestuurder doet valse aangifte

Toegevoegd: 10-06-2016, 11.33 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 27-jarige man uit Terneuzen wordt er van verdacht een valse aangifte te hebben gedaan. Hij beweerde dat zijn auto gestolen was. Het voertuig was betrokken bij een eenzijdig ongeval aan de Churchilllaan.


De politie kreeg op donderdag rond 21.40 uur een melding dat er in die straat een auto tegen een boom zou zijn gereden. Getuigen hadden gezien dat er twee personen bij het voertuig wegrenden. Kort na het ongeluk, rond 21.55 uur, meldde de eigenaar van de auto zich op het politiebureau. Hij beweerde dat zijn auto gestolen was.

Op basis van getuigenverklaringen is de man echter opgepakt. "Naar alle waarschijnlijkheid was de man de bestuurder ten tijde van het ongeval. Een blaastest wees uit dat de verdachte te veel gedronken had. Daarop is de man aangehouden", zo zegt de politie.

Het rijbewijs van de man is ingenomen. "Hij wordt verdacht van het doen van een valse aangifte en het verlaten van een plaats ongeval", aldus de politie. Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (10-6-2016 om 14:02)
Slimme manier! alleen de volgende keer iets slimmer aanpakken ipv naar het politie bureau rennen :')
Cookie-instellingen beheren