Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobiliste (29) tegen boom in Terneuzen

Toegevoegd: 03-10-2004, 23.45 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Op de Kennedylaan in Terneuzen reed zaterdag omstreeks 02.00 uur een 29-jarige Axelse automobiliste tegen een boom. Zij reed vanuit de richting van de F.J. Haarmanweg de Kennedylaan in en in een bocht raakte haar voertuig in een slip, hierdoor botste zij frontaal tegen een boom.

De bestuurster en een van de inzittenden, een 38-jarige man uit Axel, raakten gewond aan o.a. nek, rug en borst. Zij werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Drie andere inzittenden, een 23-jarige vrouw uit Hooge Mierde en een 34-jarige vrouw en een 33-jarige man, beiden uit Axel, liepen lichte verwondingen op en werden voor behandeling naar de huisartsenpost gebracht.

De auto raakte zwaar beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren