Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in weiland na ongeval N57

Toegevoegd: 12-06-2016, 02.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

ELLEMEET - Bij een eenzijdig ongeval op de Stoofweg (N57) ter hoogte van Ellemeet is zaterdagavond iemand gewond geraakt.


Het eenzijdige ongeval vond rond 22.15 uur plaats op de kruising van de Stoofweg met de Dammeweg. Een bestuurder van een personenauto kwam aanrijden vanaf de Dammeweg en reed rechtdoor de kruising over, vervolgens door een hek om in een weiland tot stilstand te komen.

Twee ambulances en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen. De brandweer assisteerde omdat de auto ongeveer vijftig meter in het weiland stond. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht. Een andere inzittende van de auto is door de politie aangehouden.

Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. Deze raakte zwaar beschadigd. Het verkeer is tijdens het ongeval over één rijstrook geleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mo (13-6-2016 om 10:42)
Helemaal mee eens Renata...... alleen wilde ik geen uitspraken doen over het te hard rijden, dat kan ik niet weten want ik was er niet bij ;)
kees (13-6-2016 om 10:41)
Die aanpassing komt er (rotonde). Maar ik ben er toevallig gisteren langs gereden en de bestuurder is letterlijk rechtdoor gereden. In de laatste tientallen meters zit een flauwe bocht om haaks op de Stoofweg aan te sluiten en die flauwe bocht is dus niet genomen, maar over de vluchtheuvel, links langs de mast op de vleugheuvel de akker in. Wel keurig maar één hekje mee genomen.
wim (13-6-2016 om 07:16)
Weer zo een ongeluk met een auto die door een hek in een weiland belande dit moet toch gebeurd zijn met een veel te hoge snelheid om zon sprong te maken gelukkig geen slacht offers maar wel een opname ziekenhuis die ik bij deze beterschap wenst, maar vermoedelijk toch wel hard gereden
Renata (12-6-2016 om 18:10)
Ja hoor, daar gaan we weer. Het is de schuld van de weg. Hoeveel mensen rijden daar niet, die gebeurt toch ook niets? Als je daar wat gebeurt heb je gewoon niet gereden en opgelet zoals het hoort. Deze gasten moeten asociaal gescheurd hebben anders kom je niet zo ver in een akker terecht. Goed dat ze gewond zijn, beter aso's dan onschuldige slachtoffers die ze het ongeluk in hadden kunnen rijden. Karma.
Mo (12-6-2016 om 15:50)
@Jeroen, het is gewoon een t-splitsing en de meeste ongevallen zijn aanrijdingen met meerdere voertuigen omdat het verkeer komend vanaf Ouddorp voorrang moet verlenen aan het verkeer op de Stoofweg. Men denkt dat men vanaf de N57 voorrang heeft. Maar dit soort eenzijdige ongevallen, waar men rechtdoor het veld "invliegt", gebeuren er zelden. Het is namelijk wel vrij duidelijk dat het een splitsing is. En daarnaast zijn er plannen in ontwikkeling on de verkeerssituatie daar aan te passen. Helaas diren deze npg even. Het is er redelijk vaak mis en zeker nu er weer meer drukte op het eiland is.
Rien (12-6-2016 om 11:12)
Mee un zatte kop zeker.
Cookie-instellingen beheren