Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee aanhoudingen na ongeval N57

Toegevoegd: 12-06-2016, 11.37 uur
De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd.
De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

ELLEMEET - De politie heeft zaterdag na een ongeval aan de Dammenweg (N57) bij Ellemeet twee mannen opgepakt. Een van hen is afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij liep door het ongeval ernstig rugletsel op.

Agenten kregen rond 22.15 uur de melding van een ongeval waarbij een auto een tarweveld in zou zijn gereden. Toen de dienders bij het ongeluk aankwamen kregen ze van omstanders te horen dat een van de inzittende zich in het tarweveld had verstopt.

De 22-jarige man uit Utrecht is vervolgens aangehouden. De andere inzittende, een 32-jarige man uit Ridderkerk lag gewond bij het voertuig. In en rond het voertuig en in het weiland vonden de dienders verschillende lachgaspatronen.

Beide verdachten worden verdachte van het overtreden van de geneesmiddelenwet. Handel in lachgaspatronen met als doel deze als drug te gebruiken is verboden. De patronen zijn dan ook voor onderzoek in beslag genomen. De man uit Utrecht is ingesloten.

De andere verdachte is afgevoerd naar het ziekenhuis, hij is ook aangehouden, maar zal eerst behandeld moeten worden aan zijn verwondingen.

Zie ook:
Auto in weiland na ongeval N57  


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (12-6-2016 om 17:22)
Wilden zeker graancirkels gaan maken met de auto.
André (12-6-2016 om 12:09)
Die zullen weinig hebben gelachen daar in het gras.