Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraak in strandtent Dishoek

Toegevoegd: 12-06-2016, 18.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

DISHOEK - Vier mannen hebben afgelopen nacht ingebroken in strandpaviljoen De Zeebries bij Dishoek. Dit schrijft het paviljoen op Facebook.


Toen de eigenaar vanmorgen aankwam ontdekte hij de inbraak in het pas verbouwde paviljoen. De buit voor de inbrekers was slechts 35 euro, het wisselgeld uit de kassa. Wel is er een schade van naar schatting 5000 euro door de vernielingen die de inbrekers hebben aangericht.

De beveiligingscamera's van het pand hebben de vier daders goed vastgelegd. Op één van de beelden waren hun gezichten namelijk nog niet afgedekt. De eigenaar van het paviljoen roept op Facebook op de daders zich vandaag te melden in het paviljoen anders zet hij de beelden herkenbaar op internet.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
Jongens melden zich na inbraak strandtent (13-06-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (13-6-2016 om 12:25)
Hopelijk leren ze er van om van andermans spullen af te blijven en als ze geld willen hebben hiervoor netjes te gaan werken...
zeeuw (13-6-2016 om 09:54)
groot gelijk dat je dit zo aanpakt
Vlissinger (12-6-2016 om 21:44)
Zoals te lezen valt op de facebookpagina van De Zeebries hebben 3 van de 4 daders hebben zich inmiddels gemeld bij de strandtent. De naam van de 4e is bekend en doorgegeven aan de politie.
Kees (12-6-2016 om 20:08)
Gelijk dit tuig op alle sociale media zetten. Niet pappen en nathouden.
Cookie-instellingen beheren