Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande woningbrand Terneuzen

Toegevoegd: 13-06-2016, 05.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De brandweer is maandagmorgen vroeg met spoed uitgerukt voor een uitslaande woningbrand in Terneuzen.


De brand werd rond 04.00 uur ontdekt in een woning aan de Donze Visserstraat. Twee blusvoertuigen een een hoogwerker zijn uitgerukt. Bij aankomst van de brandweer was het vuur uitslaand in een aanbouw aan de achterzijde van de woning.

Omdat niet bekend was of er personen in het pand aanwezig waren is een ambulance stand-by gezet. Deze hoefde niet ingezet te worden want in de woning werd niemand aangetroffen. De woning werd niet meer bewoond.

Om 04.45 uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. Naastgelegen woning zijn door de brandweer gecontroleerd. De gealarmeerde hoogwerker is niet meer ingezet.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
buurtbewoner (13-6-2016 om 10:47)
Was te verwachten.....het raam aan de voorkant ligt er al weken uit.....kinderen moeten we daar wegsturen voor het glas wat kan vallen....er is meerdere malen met de gemeente contact geweest maar ze doen er niks aan.....wat is het volgende...?
Cookie-instellingen beheren