Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto tegen boom Kapelle, twee gewonden

Toegevoegd: 14-06-2016, 00.49 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een verkeersongeval op de Noordweg (N670), net buiten Kapelle zijn vannacht twee mensen gewond geraakt.

De twee zaten in een personenauto die rond 23.30 uur door onbekende oorzaak van de weg raakte en tegen een boom reed. In eerste instantie werd de locatie Goessestraatweg doorgegeven maar al snel kon die worden bijgesteld naar de nabij gelegen Noordweg.

Passanten verleenden eerste hulp. De ambulancedienst heeft twee personen afgevoerd. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
schade valt nog mee gelukkig (14-6-2016 om 21:46)
Beste A58, Ik denk dat deze mensen nog goed weg zijn gekomen. Een auto kan aardig om een boom heen gekruld zijn als je hier met 50 km/h tegenaan rijdt. Al met al is elk ongeval erg vervelend. Ik wil deze personen dan ook veel sterkte toewensen en hopelijk knappen jullie snel op.
A58 (14-6-2016 om 12:55)
Best bijzonder te noemen dat je auto zo beschadigd raakt met 50 km/h door een flauwe bocht.