Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, morgen overdag ook perioden met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dode is vermoedelijk vermiste vrouw

Toegevoegd: 14-06-2016, 15.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Het stoffelijk overschot dat dinsdag is gevonden in een te water geraakte auto bij Goes is vermoedelijk dat van een vermiste vrouw. Dat zegt de politie.

Het zou gaan om een 46-jarige vrouw uit Zierikzee. Maandagmiddag werd er via Burgernet gevraagd uit te kijken naar een vrouw die vermist was en mogelijk in een auto reed. Deze auto is vanmiddag uit het water getakeld aan de Westerhavendijk in Goes. Of het definitief gaat om de vermiste vrouw moet onderzoek uitwijzen.

Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf. De auto is met behulp van duikers uit het water gehaald. De weg is tijdens de bergingsoperatie afgesloten geweest voor al het verkeer.

Zie ook:
Dode in auto kanaal Goes 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t Is vreselijk (14-6-2016 om 16:01)
Vreselijk, sterkte voor de nabestaanden..