Weerbericht:
Vanavond regen. Ook morgen nat.
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (10) overleden na ongeval

Toegevoegd: 15-06-2016, 10.06 uur - Update: 15-06-2016, 14.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

GRIJPSKERKE - Bij een ongeval langs de Middelburgseweg in Grijpskerke is woensdagmorgen een 10-jarige meisje uit die plaats om het leven gekomen. Dat meldt de politie.


Rond 08.15 uur ontstond er volgens de politie ter hoogte van de kruising met de Poppendamseweg een aanrijding tussen het meisje op de fiets en een bromfietser. Het meisje fietste richting Middelburg en kwam frontaal in aanrijding met de bromfietser.

De hulpdiensten rukten met spoed om hulp te verlenen. Onder meer twee ambulanceteams, twee brandweerwagens en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het meisje is ter plaatse overleden aan haar verwondingen. De bromfietser raakte lichtgewond.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. De weg is tot 10.45 uur volledig afgesloten geweest.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
Bromfietser fataal ongeluk jongen uit Goes (15-06-2016)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (22-6-2016 om 21:59)
Beste Peter, als u nu eens niet dit verhaal vergeleek met wat er vorige week gebeurt is...het helaas overleden meisje week zelf uit, ze fietste met haar moeder naast elkaar, en is zo in botsing gekomen met de brommer...wanneer je dan verkeerd terecht komt, heeft dat desastreusse gevolgen..het is allemaal al zo vreselijk en dan ga je conclusies trekken....
Peter (22-6-2016 om 18:03)
Vreemde reactie, Johan. Vorig jaar is een kennis door een brommerrijder met passagier aangereden, het fietspad type breed met midden lijn onderbroken dat wel op een S gedeelte dus slinger bocht met bossages. Voor het gemak de brommer reed 70 is alleen mogelijk daar als je recht rijdt dus niet de bochten neemt door de bossages en onoverzichtelijkheid heeft zij nog steeds slecht zicht na oogkasbreuk, en kan nog steeds niet werken is haar baan kwijt geraakt erdoor allemaal door de bossages. Als ik op de weg rijdt en neem een onoverzichtelijke bocht de linker weghelft is de andere persoon en de bocht de schuldige dus.
Johan (22-6-2016 om 00:08)
Beste Peter, de brommerrijder was in dit geval totaal niet schuldig..het was een treurige samenloop van omstandigheden...nooit oordelen als je niet weet wat er precies gebeurt is...Sterkte voor alle nabestaanden en de brommerrijder...
Peter (19-6-2016 om 11:22)
komt me bekend voor deze brommer zullen er meer van rijden maar die ik onlangs ervoer was van het type kamikaze. Als we fietsen mijn vrouw en ik rijden we als er geen fietspaden zijn over de stoep omdat het zeer gevaarlijk word in het verkeer. Als je over de A58 fietst zegt men die fietser is levensmoe maar als je gewoon op een weg rijdt en auto's ook met tegenliggers niet meer achter je blijven maar gewoon met 80 of 100 rakelinks langs je razen zien wij het verschil niet meer! Overigens afgelopen week bijna een aanrijding dat een groep jongeren zo overstak voor een auto bij een rotonde waar ze moesten stoppen die man schrok maar die jongens en meisjes lachten en zwaaiden en middenvinger omhoog ook nog.Waar gaat het heen met de mentaliteit.
Een fietser (18-6-2016 om 16:18)
Verschrikkelijke boodschap als je je kind zo thuis moet krijgen. Daar zijn geen woorden voor. Waarom doet het Waterschap niks aan dat fietspad? Ik maak er dagelijks gebruik van en dagelijks moet je erg oppassen voor tegenliggers. Dit fietspad is veel en veel te smal voor tweerichtingsverkeer! Een paar jaar geleden al eens een mail gestuurd naar het Waterschap: geen reactie. Ook de Fietsersbond is op de hoogte maar daar wordt ook niet naar geluisterd. Waarom moet er altijd iets ergs gebeuren voordat er door de overheid naar een gevaarlijke situatie wordt gekeken?
Leon (16-6-2016 om 11:01)
Wat moet je zeggen hier voor zijn geen woorden te vinden. Wat een hartverscheurend verdriet voor de Ouders en verdere nabestaanden. Een jong meisjes die alles nog voor zich had binnen een flits uit het leven . Mogen allen die hierbij betrokken zijn alle kracht ontvangen die nodig is om dit te verwerken , al zal dit moeilijk zijn . Denk aan hun in stilte .
Cookie-instellingen beheren