Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Arrestaties bij inval Appelstraat Goes

Toegevoegd: 17-06-2016, 14.06 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Het flexteam van de politie heeft dinsdagavond in een woning aan de Appelstraat in Goes twee mannen aangehouden op verdenking van drugshandel.
 
De politie viel de woning rond 20.30 uur binnen. Bij de inval werden twee mannen van 58 en 22 jaar aangehouden. Tegen de mannen liep een onderzoek omdat er bij de wijkagent klachten waren binnengekomen dat vanuit de betreffende woning mogelijk drugs verhandeld zouden worden.
 
Tijdens een huiszoeking zijn ook daadwerkelijk harddrugs aangetroffen en in beslag genomen. Ook werd een geldbedrag door de politie in beslag genomen. De mannen zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zitten daar nu nog vast.
 
De politie is nog bezig met het onderzoek. Allebei de verdachten zijn vrijdag voor de rechter-commissaris geleid. Die heeft bepaald dat de twee nog langer vast moeten blijven zitten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (18-6-2016 om 12:28)
@J. Mulder en Aplo, Je hebt altijd nog het nummer Meld Misdaad Anoniem. Je personalia wordt niet gevraagd laat staan dat je hoeft te zeggen dat je de buurman of buurvrouw bent. In dit soort gevallen is het beter om MMA te bellen dat het landelijke 0900-8844 nr.
J. Mulder (18-6-2016 om 08:16)
Met dit soort zaken bemoeien is nooit een goed plan. Lekker aan de politie overlaten. Als ze ook maar het minste of geringste idee hebben dat ze door iemand zijn verraden zijn de poppen aan het dansen. En dan gaat de politie je echt niet helpen, die komen pas als er al iets gebeurd is. Maar 24/7 bescherming zul je niet krijgen...
Koos P. (17-6-2016 om 18:01)
Dan hebben ze de grootste dealer uit de Appelstraat nog niet te pakken...
kees (17-6-2016 om 17:02)
Bij mij in Goes Noord stond er ook een politie bus voor mijn voordeur toen ik wakker vanmorgen. Hij was denk ik bij buren op bezoek geweest.
aplo (17-6-2016 om 16:43)
In de Appelstraat in Goes zijn al meer dealers opgepakt de laatste jaren. beter maar niet mee bemoeien want als ze je weten te wonen dannnnnnnnnnn